Wednesday, April 6, 2011

kEsAn gIaN tAhAp MaX!

IQ da gian! orang masuk kuar bilik IQ pun IQ buat dunno je..orang datang nak curik barang IQ pun IQ tak sedar…betapa kuatnya gian IQ kali nih…apa yang IQ buat? lihat la kesan-kesan di bawah~
tag gambar
logo rasmi untuk gambar blog~ [ececece~ da buat daaa~]
fizo
first try! haha~~ crop pun bley senget..tak reti la nak guna magnetic tool tu bagai~~
IMG_3026
second try, ambik step satu-satu dari blog tutorial…blaja pun tak camni!
kawan
third try, agak-agak da pandai~ wat la benda nih~

amacam? tak lawa kan? damn! ingat nak belajar sambung gambar..tapi tengah malas lagi nih..kang ngadap tak pasal-pasal satu kerja pun tak siap! ni pun baru sehari belajar da ada empat gambar..eceli, ada banyak…saje nak chow empat..sebab yang laennya buat padam buat padam…tak berkenan la kononnya~~ ceit!
okeh…time to rest..idong tak sehat-sehat lagi..tapi ada hati nak buat benda nih semua..haihh~~okeh la..see you next tyme!
see ya!
***sorry yer kengkawan, tak dapat nak BW blog kengkawan semua, untuk kengkawan dalam bloglist je sempat dilawat…tu pun , tak tinggalkan komen..sorry yer!

No comments:

Post a Comment

Komen Sepatah Dua Kata