Thursday, April 18, 2013

No Point.

April 18, 2013 3
No Point.

No Point.

Maknanya?

Tak ada makna.

Entry ni tak ada makna.
Sengaja buat sebab rindu.
Lama tak tulis blog.
Sebab sekarang gila ber’stegrem’

hihi.

Tambah pulak sekarang dah boleh buat hotspot sendiri.
Makin menggila jadinya.

Nak tengok gambar mengarut karut terkarut
klik la sini

izyanbalqis25

gambar sendiri tak banyak. gambar yang karut tu melambak.

k.bai.


kan da cakap. memang gambar mengarut. pagi tadi. tak tidur lepas sahur. =.=”

 

***semalam kan…semalam kan… hampir-hampir luper ada test. at last, berperang perasaan dalam test. bukan soalan yang diperangnya.

Friday, April 5, 2013

Kenangan Semalam.

April 05, 2013 3

Assalamaualaikum dan salam jumaat.

hehehe~ akhirnya IQ boleh pakai software Window Live Writter nih juaa, godek godek laptop ni, baru tahu ada software yang IQ paling suka nih…heee~ baru syiok nak update blog nih…=) thanks Mr Acer.

esok da start cuti pertengahan semester di UTM, dan mungkin jugak bagi kampus-kampus yang lain kan? IQ masih lagi di UTM walaupun ramai antara kawan IQ yang da balik, ada jugak yang tak balik, yer la…final year, lab masih ada yang tak selesai. IQ punye projek? hehe~ no komen…=P

kenangan semalam. IQ rindu sangat pada kawan-kawan lama IQ sekarang…daaaannnn plan nak jumpa diaorang esok!! jyeaahhh!! esok IQ akan ke shah alam. jumpa kawan-kawan matrik IQ dulu….huaaaa…lamanya tak jumpa korang semua…*padahal ada yang sorang tu dapat jugak jumpa…hehehe~ XD tapi kali nih peluang macam best ada kawan lain nak join. selonok!

dan semestinya kalau nak balik, barang mesti ada yang nak bawak balik, lepas tu, geledah locker yang tak berapa nak besar tu, dan terjumpa la beberapa gambar lama. =) IQ ni jenis suka simpan dan bawak gambar yang penting ke mana tempat IQ pergi. maksudnya…tempat IQ bermastautin la~

tadaaa~ gambar 5 tahun lepas!!

2013-04-05 08.15.28
terselit jugak gambar kecik nih. dulu letak dalam purse.
Nisa dan Eizan.

2013-03-11 20.41.01
ni gambar kecik-kecik. saiz gambar passport 1R
tapi comel.
dengan aini dan ain.

2013-04-05 08.39.04
gambar raya 2008. macam tak ada beza.
ada la beza skit kot.

ok dah. bai. esok pagi perjalanan bermula…balik kampung. errr…jadi ke tak drive balik sendiri ni….haishh~ adik oh adik…plis bagi kata putus secepatnya boleh tak?

capture-20130405-104939
9999th tweet. ahh..da ramai balik!

selamat bercuti kawan-kawan.

k.bai~

*** nak bawak balik teddy besar yang mana satu ek….kena bawak balik secara berperingkat nih.

Wednesday, April 3, 2013

Wordless Wednesdau #40 Pororo Here!

April 03, 2013 4
 
hey, pororo in da house!!
 
with lil penguin~
 
thanks asyraf, izy dan inayah. 
 
^____^
 
k.bai.
 
*** petang ni ada test, huarghhhh~~ malas betul nak jawab soalan banyak-banyak ni lagi...test untuk kali kedua, untuk semua student tahun 4....Civil Engineering Exit Text....
 

Monday, April 1, 2013

Genap Usia 24 Tahun. Ye. 24!

April 01, 2013 6
 
 Alhamdulillah.
Genap usia 24 tahun.
errr...
perempuan alah bila disoal pasal umur.
IQ pun tak terlepas dari perasaan tu.
tapi
tetap sedar akan diri yang makin meningkat usia.
 
24 tahun hidup.
masih dipanjangkan umur.
Terima kasih Ya Allah.
 masih dipanjangkan umur untuk meneruskan perjuangan
di bumi sementara ini.
 
selamat ulangtahun izyan balqis.
 
k.bai~

***dis is auto-publish entry. sekian.