Tuesday, April 26, 2011

CoNtEsT bLoG pAlInG wOnDeRfUl

IQ ditag oleh nad si itik kuning di saat kemalasan IQ di tahap maksiam..eh…maksima! tapi demi sahabat, IQ buat jua..eceh~ hehe…layan sebentar sebelum mulakan study last minit…[mood da datang..hihi..]

sila klik banner contest jika anda ditag ataupun berminat nak join!
BERMINAT?
sila klik banner di atas yer!
orang yang wajib klik banner di atas adalah
sembang kemas, iela fadila, hani jalina, azee salim dan juga clumsy heroin
masa yang diperuntukkan hingga 15 mei 2011…
so, tak ada alasan exam pada yang ada exam sekarang…
[korang habes exam paling last pun 16mei…tapi ada je kan yang habes awal..kan3]
hehe.
sekian
***thanks pada kawan-kawan yang prihatin bagi support kat IQ supaya rajin study…IQ study malam ni yer…hehe…doakan IQ untuk paper pukul 9 pagi esok! all the best juga pada yang ada paper esok!

8 comments:

Komen Sepatah Dua Kata