Wednesday, May 22, 2019

Surya S Great Grain Beri Khasiat 18 Bijirin Untuk Tenaga Sepanjang Hari

Siapa yang memilih untuk bersahur ringkas? Maknanya tidak makan makanan yang berat seperti nasi dan lauk pauk semasa bersahur? Ada ke yang seperti IQ kat sini? Lagi-lagi dah masuk fasa kedua Ramadan ni, lagi laa rasa malas nak bangun walaupun hanya untuk minum air segelas kan? Larat ke korang nak jalani hari-hari korang tanpa bersahur? Boleh tahan perut tu?

Bersahur kan dituntut oleh agama Islam, terutamanya bersahur di akhir waktu. Bangun sekejap untuk ambil sunnah bersahur tu. Lagi-lagi kalau korang bersahur dengan Surya S Great Grain.

Eh? Surya S Great Grain? Apa tu?
Surya S Great Grain Beri Khasiat 18 Bijirin Untuk Tenaga Sepanjang Hari
Surya S Great Grain (SSGG) adalah satu formulasi yang unik, dalam landskap multi-bijirin Malaysia yang mengandungi 18 bijirin terdiri daripada beras merah, kacang merah, kacang hijau, benih coix, biji bunga teratai, biji rami, beras perang, jagung, kacang soya, gandum, sekoi, bijan hitam, kacang walnut, kernel apricot, kacang hitam, benih chia dan juga beras pulut. Fuhhh…banyak betul bijirin yang terdapat dalam SSGG ni.

Kalau korang nak tahu, SSGG ni sesuai diamalkan seisi keluarga yang ingin mengamalkan gaya hidup yang lebih sihat dengan kandungannya yang kaya dengan bijirin dan sumber serabut diet. Kalau korang nak diet tapi risau perut tu lapar, korang boleh juga mencuba SSGG ni sebagai satu permulaan diet. Tak perlu kurangkan portion makan, just amalkan SSGG ketika bersahur. Korang akan kekal bertenaga sepanjang hari.
Surya S Great Grain Beri Khasiat 18 Bijirin Untuk Tenaga Sepanjang Hari
SSGG ini juga mengandungi 5 makanan sunnah yang elok kita amalkan seperti habbatus sauda, zaitun, delima, buah tin dan juga madu. Semestinya makanan sunnah ni elok diamalkan kerana mengandungi khasiatnya yang tersendiri apatah lagi dalam bulan Ramadhan yang mulia ni.

Multi-bijirin yang terdapat di dalam SSGG ini mempunyai set nutrient yang komprehensif kerana mengandungi karbohidrat yang baik, protein, serat makanan, vitamin dan juga antioksida. SSGG juga tidak mengandungi bahan pengawet dan dijamin halal.
Surya S Great Grain Beri Khasiat 18 Bijirin Untuk Tenaga Sepanjang Hari
Semestinya para ibu seperti IQ mesti tersenyum lebar apabila dapat menyediakan sumber protein dan tenaga yang baik untuk keluarga tersayang bagi menjalankan urusan seharian dan kekal fokus dalam setiap aktiviti yang dilakukan.

Dapatkan Surya S Great Grain ni di mana-mana cawangan Watson, Butik Himalaya, farmasi terpilih ataupun di E-commerce Shopee okay?

Maklumat lanjut di bawah. Selamat mencuba!


Surya S Great Grain Beri Khasiat 18 Bijirin Untuk Tenaga Sepanjang Hari

3 comments:

  1. Akak pun baru try, boleh tahan gak la rasa dia.

    ReplyDelete
  2. bagus jugak ni, dah la packaging pun menarik ^_^

    ReplyDelete
  3. wahhh nak try lahhh macam sedapp je minuman ni..
    kita singgah n follow sini ya!

    ReplyDelete

Komen Sepatah Dua Kata