Tuesday, October 16, 2018

Teringin Aktif Berblog Kembali

Kalau ikutkan ada beberapa entry pending kat draft. Nak sambung menaip bukanlah semudah ABC. Tapi biasalah, kalau mood seakan melayang, maka kupandang sepi sahaja draft itu. haha!

Teringin nak aktif berblog kembali. Apatah lagi aktiviti bersenam pun semakin berkurang. tapi tetap nak kekalkan fitness badan supaya badan tak cepat gemuk kembali. Jaga makan izyan. Jangan main hentam je makan.

Blog ni makin lama makin sunyi. Tapi InsyaAllah lepas satu fasa nanti IQ akan kembali aktif. Banyak perkara yang perlu diselesaikan sampai hujung tahun nanti. Maka mula tahun baru nanti, akan kembali aktif seperti dulu. InsyaAllah, doa-doakan semangat IQ disuntik hormon rajin. heeee....

Qa'id plak semakin membesar. Kalau dengar dia cakap sekarang, kemain. Walaupun dia masih belajar bertutur dengan lancar, Alhamdulillah...semakin banyak celoteh budak yang sorang tu. Kesayangan ramai. InsyaAllah...Moga terus menjadi kesayangan ramai sampai bila-bila. Harta ibu dan Arwah Ayah dunia akhirat.

7 comments:

  1. 2 3 entry seminggu pun ok dah IQ..:)

    ReplyDelete
  2. Samalah kita, bila dah sibuk tak menyempat nak singgah blog....

    ReplyDelete
  3. Ala .. update je sekerat dua pun ok, janji ada update sikit2 .. kena kasik idup lagi2 bila dah ada adsense ni

    ReplyDelete
  4. perasan gak dah lama IQ tak update blog. rindu nak baca tulisan IQ.

    ReplyDelete
  5. Hai IQ. Sama lah makin lama makin skit reen update blog. Dkt draft sempat tulis tajuk je. Huhu

    ReplyDelete

Komen Sepatah Dua Kata