Wednesday, June 25, 2014

Video Konvokesyen Yang Dah Lapuk

June 25, 2014 1
Video Konvokesyen Yang Dah Lapuk

Assalamualaikum.

Haihh…kemain nak buat video sekarang, tak der koje ke? heee~ Malaih nak cakap panjang, this special video untuk 3 stooges + kawan-kawan yang telah sama-sama konvo pada Oktober tahun lepas. TAHUN LEPAS?? mak aihhh..punya la lama….nak setahun dah mak cik oiii! tak per la, tu tandanya IQ ingat kat korang, sebab buat video ni tandanya RINDU tahu tak?

enjoy!

My Youtube Channel is Iz5025, not Izyan_5025. Saya kelupaan ID pulak semalam.

kalau kualiti kureng, please watch at Youtube website ok! =)

Till then, next video is kamingg!!!! Video ape? Tungguuuuuu~~

*** Rindu sama teman-teman. =(

Tuesday, June 17, 2014

Sekali Sebulan Dah?

June 17, 2014 0
Sekali Sebulan Dah?

Assalamualaikum.

hye tawan-tawan! huarghhhh!! hampir sebulan tak berblog oiii! errr…ni kes sibuk ke kes malas ke kes simptom nak tutup blog? uishhhh! mana boleh tutup blog! hampir 5 tahun kot berblog ni. rugi kalau nak tutup. tak der hikayat mantera sardis hidup laaa…cess…merapu jer lebih!

IQ nak tulis blog tapi idea ni kemain haih liat nak keluar. tak tahu lah. lagi satu, si captain hati a.k.a encik tunang pun suggest kan atau cadangkan post-post di blog tidak seperti yang sebelum ni, kenapa ntah dengan mamat tu… tak kenan pulak dia dengan cara penulisan IQ lately KATENYE. haha! Dia lebih suka IQ bercerita tentang aktiviti IQ sepanjang masa di blog ni, haihh la pak cik, banyak songeh! eh? heee~~

Bagi IQ la kan, tak der ape nak diceritakan. Sebabnya rutin harian macam biase la, pagi pergi kerja, serabut kepala hotak dengan kerja, pastu balik rumah. kan? ke macam mana? kalau hujung minggu la best sebab mungkin ada aktiviti dengan family OR friends OR encik tunang. kan? haaa….memang betul pun, rasanya da 3 minggu IQ tak lekat kat rumah sangat pada hujung minggu sebab banyak sangat aktiviti seperti balik kampung, kenduri kahwin kawan dan jugak beriadah/bercamping dengan kawan.

Ikut hati memang nak share Log perjalanannya di sini. Tapi yer la kan, konon nya sibuk sangat. Boss pulak tak bagi can kat den ni haa nak nulih blog. eh? Boss tahu pasal blog ni!! heee…maap boss, ngumpat depan2 je nih. heee~~

By the way, nanti la IQ update. Rindu jugak nak bercerita, berkongsi gambar kat blog ni. layout blog pun tak bertukar langsung! nanti ada feel mungkin tukar la kot latar belakang blog ni. da rasa macam boring lak? haaaa…feel berblog da sampai la tuuu~~ heee…

till then, kalau rasa bosan baca blog ni, harap maap, den ni memang suka merapu, dari dulu sampai sekarang, merapu tak habis, membebel pun satu hal. Maap la yer.

Sekian.

*** ada lagi ke makhluk baca blog IQ ni, mujur la blog ni tak macam Instagram yang hari-hari orang buka, dan kalau tak der update terus unfollow. eh…lagi satu, IQ selalu udpate instagram, jenguk2 la yer. ada kat tepi tu. =) @izyanbalqis25