Thursday, October 6, 2011

tUgAsAn!

salam semua!
semalam ada buka e-learning…korang tau e-learning tu apa? pembelajaran dalam tenet laaa…tapi buat budak-budak UTM….anda lebih tahu tentangnya…=)
buka, sebab sebelum ni ada orang cakap ada group assignment…perghhh~~ minggu assignment da datang!!! so…kena rajinkan diri jenguk-jenguk buku, belek-belek buku…macam la tak pernah buat selama sebulan balik UTM nih…=P
IQ dengar jugak, ahli group ditentukan oleh pensyarah…OMG! haha~ efek nak lebih…terkejut sebab excited je tuu…haha~ buka e-learning, klik kat subjek TRAFFIC ENGINEERING dan klik pada Assignment 2
tengok senarai nama…OMG LAGI!!! nama first IQ baca…erkkkk…dulu berperang sakan, nampaknya terpaksa jadi rakan kongsi plak….terpaksa buat genjatan senjata la camni!
selamat bekerjasama!
bila nak start buat discussion nih?
[perghhh!!! ayat skema siot!]
HAHA!
IMG_9380
sembang kemas, ni gambar masa jamuan raya ari tu…ingat tak? nak softcopy? haha!
[alamak! tershow gambar plak~ adesss~]
maap! maap! maap!
heee~
see ya!
*** bukak windows live writter, nak tulis pasal benda laen, tapi tertulis pasal benda laen…idea oh idea~~ jumpa blog utm blogger yang best….klik sini…

8 comments:

  1. heeeee
    winduwindu dgn elearning!
    hehehehe

    ReplyDelete
  2. erk? aku team ko ke?cantik!!

    senang sikit,senang nk comunicate,ngn org laen ak susah skit.

    alamak kantoi buang sampah merata.cait!

    ReplyDelete
  3. @Sembang Kemas

    yelaaa....cantek sgt~~ =P
    ko kan pemalu sangat.....hik3~~

    haha! kan? kantoi di situ~~~

    ReplyDelete
  4. waaaa... bnyi mcm besh! .. ajar please! ^_^..

    ReplyDelete
  5. @hazz death

    ajar ape? traffic eng? waaa..kitaorg pn fenin~~ haha!

    ReplyDelete

Komen Sepatah Dua Kata