Monday, April 18, 2011

mInGgU bElAjAr

ok…minggu belajar sudah pun bermula pada esok hari…so, apa target anda IQ? mahu teruskan dengan habitat lama? eh silap~ tabiat lama? membelenggu diri dengan blog dan muka buku semata-mata? okeh? stop!! esok start study!!

bagi warga UTM~ anda ada masa sebanyak 604 800 saat untuk dihabiskan bermula dari sekarang!! masa ini berkurang kalau anda baca entry ni pada waktu malam 18 April 2011~~ masa akan mencemburui kita semua~ so…..bersiap sedia la untuk menatap cinta buku bukan lagi muka buku~

bagi IQ~ ada enam subjek yang perlu ditelaah….bukan telaah sahaja, malah direcover kembali disebabkan ingatan yang amat kurang berbanding zaman muda yang ingatannya sepantas kilat…paper first pada 25 April dan paper last pada 10 Mei…doakan IQ kawan-kawan!! luper pula ada 4 assignment/project yang masih terbengkalai dan perlu disubmit pada minggu belajar ini juga! OMG~~

chubby pun da mula meninggalkan kata-kata keramat berbentuk ingatan… “lepas ni abang tak akan kacau sayang sangat sebab abang tau sayang sibuk nak study…please manage your time well…bahagi masa betul-betul untuk kerja dan jugak study…tapi kalau nak mesej atau call abang, anytime je..” ayat last tu yang tak ley blaa…=P nampak sangat akan rindu memanjang kat IQ~ =)

okeh….kawan-kawan, selamat ber ‘minggu belajar’ dan selamat menempuhi peperangan!

izzuanie047

*** terima kasih atas sokongan anda~ ILYSM dear~

6 comments:

Komen Sepatah Dua Kata