Wednesday, March 30, 2011

mAu BaLiK kAmPuNg!!

entry pendek..hanya untuk sedapkan hati~

yes! akhirnya ada gak peluang balik rumah..walaupun cuma dua hari!!!! nak lepaskan rindu puas-puas! tapi puas ke balik dua hari je? mesti tak puas! tak nak balik terus la camtuh! haaa~ iye la tuh…banyak lagi test yang nak kena tempuh~ tak per la…asalkan ley balik gak~ especially my birthday is just around the corridor!! jeng jeng jeng~ yeaaahh! nak bodek abah beli handphone baru…handphone tak der sound..nanti abah call, tak dengar….abah gak marah kan3??  hehe…yeaahh!

balik kampung

[menggedix macam hape ntah…nak happykan diri…]

***ari ni tak der kelas tapi nak kena buat banyak urusan!! esok ada test! alamak!

2 comments:

Komen Sepatah Dua Kata