Monday, October 18, 2010

bUsY tApI sEmPoI..

lately, aku agak kesebukan...huhu....mintak maaf banyak pada rakan-rakan blog sume sebab tak dapat nak balas kunjungan anda semua...seperti biasa, bukan selalu dapat online...broadband masih belum dapat dibayar sebab kewangan tak membantu..huhu~~

ujung minggu lepas tak ada pape program tapi still sebuk sebab banyak assignment dan lab report yang perlu dibereskan..adeh~~ tu la..suka sangat menangguh kerja yang diberi..carry mark pn cam hancuss je..alahai...teruknye...ape nak jadi nih~ tak kan nak jadi macam Sem lepas jugak..xmau laa.~~ huhu! azam macam2 tapi usaha cam ampeh! i hate myself like this! TOTALLY!!!

nak bangkit...nak bangkit..nak bangkit!!!! ada masa lagi 2 minggu sebelum final...perghh...!!!! da dekat tu mak~~ tidaaakkkkk~~~ macam hareeemmm ja! adeehaaii~~ 

Ya Allah..bagi aku kekuatan..janganlah Kau biarkan hamba-Mu yang kerdil ini tersungkur sebelum berjuang....kuatkanlah hatinya Ya Allah!

sekian~~

1 comment:

Komen Sepatah Dua Kata