Monday, April 26, 2010

fIrSt dAy HeRe..

April 26, 2010 0
haha..sekarang aku berada di KM Chalet, kuala linggi melaka....
hehehe...knpe?? kan aku da gitau yg aku ad survey camp...kn3?? ngeh3...
well...terpaksa berada di sini..kuikuikui...
demi kejayaan yg hakiki..aku nk update byk2 pown xbley coz..power supply xbyk...ngeh2...laptop mkin kehbesan bateri dan aku pown nak tido da... sket je aku ley update blog aku nih..
rinduuuu nk update..ngeh3...
perjalanan siang tadi agk meleteykan...walopon agk dekat...tpi agak letey sbb kuala linggi ni kawasan pantai dan jauh dari bandar yg femes tuh..huhuhu...
kt bwah ni ada la sket2 gambar aku sebelom, semasa dan selepas bertolak...sila la tgok...mls nk edit..len kali k..nk tito daa..see ya!

sebelom bertolak
angkat2 barang
letey dorhh..angkt sket je..hihi
da smpai...ngeh3...

p/s; nti aku update ag! tata..


Saturday, April 24, 2010

SuRvEy cAmP = SuMmEr CaMp

April 24, 2010 0

dari 26hb April hingga 4hb Mei nanti aku mungkin xdapat nak update blog sangat coz.....

aku kena pi survey camp [khemah ukur]..

ape itu survey camp???

survey camp tu khas utk menjalankan latihan praktikal secara lbey live berbanding amali ukur yg diadakn setiap minggu [bagi yang da ambik amali la]..

n...survey camp ni terkenal dengan panggilan camp yg menghitamkn muka!!!!

arggghhhh!!!

camne aku nak hadapi survey camp tuh??

pakai sunblock?? pakai topi pak cik kebun?? pakai handsock??

hurmm...think2...

aku da ad sunblock [hasil gi umah syg aku tempoh hari,mak syg aku yg cadangkn..]

topi?? belom ad lagi..topi yang hiphop tu ada la..

ahhhh! bantai je..bley je ar kn??

hurmm..ape lagi yg perlu??

pape je la..

yang pntig aku da siapkn mental aku utk berhadapan dgn cuaca di tepi pantai tuh...

memang aku da dapat agak..

sebab aku da bese ngan pantai..

tokki aku nelayan..membesor dengan pantai..

umah sekarang pown dekat ngan pantai..ngeh3..

well, pape pown..wish me luck 4 my camp..

sebabnya camp ni dikira subjek tau..harap2 dapat A..yiippiiiiii~~~

xdapat lagi da srunuk..pe daa..

n hope aku xberapa hitam nti..ngeh3...

k...see ya!

ni la kerja aku nanti..mengukur..sambil skodeng!
hahaha!!



cErItA dI sUaTu PeTaNg..

April 24, 2010 0
kisah bermula apebile aku dan wanie mula kelaparan...aku plak, da tau lpar tapi malas gila nk gi mandi dan pergi beli makanan...dari pagi sampai la tengahari, kerja aku hanya online..bukan ape..tmbah perhiasan kat blog ni..tgk! kn ad perubahan kn...ade lebah, ada love ada jam comel..macam2 kn..tu la kerja aku dari pagi tadi.. dan tibalah masanye apebila dapat tahu si farah tetiba panas badan [demam]. kalu farah demam trus aku jadi riso...kerap sgt dier demam skrg nih...tambah2 plak survey camp da dekat nih..hri lusa ni da nk bertolak....

then, aku dan wanie wat keputusan nk gi beli makanan...rncang nk mkn kt meranti [tempat makan] tuh tapi melihatkan keadaan farah yg prlu mkn obat cepat, so...bungkus! tengok langit...adehhh~~ tetiba lak jadi gelap..[tu la, tadi xgelap xnak lak gi cari makanan kn]...sebelum keluar, angkat baju dulu..nanti xpasal2 kne basuh lagi skli plak baju2 tuh..bergerak ke meranti...elok2 je sampai kt meranti, ujan mencurah-curah dengan lebatnye..fuuhhh! naseb bek sempat...nyway, xkesah la klu ujan pown..aku dan wanie da siapkn payung sebelom ujan..ngeee~~

tempah makanan, then aku dan wanie gi fksg jap..cucuk duit...duit da kering maa...lama xccuk..hurmm...patah balik ke meranti utk ambik makanan yg ditempah..perjalanan pulang yg begitu mencabar coz ujan mmg betol2 lebat...aku da lipat seluar aku byk kali pown stil basah!!
adeh~~ ambik makanan..dan masih ujan..ambik keputusan utk truskn perjalanan pulang..

kilat sabung meyabung, guruh berdentum sana sini...aku agak ketakotan di bawah payung yg kecil itu..begitu jua wanie..huhu...lebat bukan main lagi ujan ni...separuh seluar aku da basah kuyup..tggu orgnye plak nk dibasahkn...adehh~~ perjalanan pulang dari meranti ke KTHO dirasakan lama bagi aku..dengan ujan yang lebat seakan-akan tak nak berenti langsung! dalam hati aku cuma mendoakan agar kitaorg selamat sampai di bilik dan dapat memberi sesuap nasi kt org yg ngah demam kt bilik sana..

setelah hampir 15minit berjalan di dalam ujan,akhirnya kitaorg smpai di blok kitaorg.. Alhamdulillah...sampai jua di blok terchenta...dan dapat makan sesama lagi...rindu nk mkan dengan dorang nih apabila aku ditinggalkn sorang2 selama seminggu...kenapa?? aku xbalik umah sementara nak tggu masa utk pergi ke survey camp di melaka nti..sebelom exam bru2 ni kn da balik...wat pe nk balik lagi kn..cukop2 la tuh..okai..itu la cerita aku pada petang hari sabtu nih...
sekian...

seluar aku da sparuh basah!!


Friday, April 23, 2010

A nIgHt Wit SrC

April 23, 2010 2
malam yang indah [walopon selepas ujan yang lebat beserta kilat dan guruh]...kelab SrC yg terchenta mengadakan BBq bersma ahli2 yg tersyg di kawasan yang paling tinggi di Utm iaitu balai cerap..tujuannya, nak smbut dak2 yg nak gi gunung stong dan jugak dak2 yg nak grad final year nih...

majlis bermula lepas isyak...sblom tu, Ajk2 yg terlibat menguruskn hal2 berkaitan..termasuk aku..sbagai ajk mkanan sperti mee hoon goreng dan seangkatan dengannya...smpai kt tmpat yang dijnjikan kol7..agak lwat coz ptotnye kol6 da start memanggang..disebabkn ujan, sume agak kelewatan sedikit..[cewahh!]....

malam yang besh bagi aku coz ada bbQ [opkos la..sbb tu yg pling utama kot], ada karaoke...wahh..aku dapt karok malam tuh! ngeh2...jdi artis yg tak ber'valid' jap..huahuahua...tapi xberpluang nk karok lame2 coz hehe..rmai nk karok jugak kn...kne bg pluang pda yg len jugak..haha...

then, ad game...wahh..aku lemah bab2 game nih..ari tuh mse niteride da men..tpi xley nk maju lagi laaa..asik kalah je..sengal tol aku nih...dpat fokus btol2 mesti besh..adehh~~..maen permainan 'cap kelicap', 'jefri din' dan satu lagi game yg aku lupe lak namenye..tpi yang tu pling aku xtahan gelak..kne wat aksi org sakit...hahahaha...pecah perot aku bila aku tgk gelagat kwn2 aku sume...tambah2 yg sorg tuh...da la kne pass kt org lain kn..yg sorg tuh nseb bek xpass kt aku...da jeling maut da kt aku..haha..nseb bek xbgi..klu x..siap dier! haha..thanks laa..klu x,aku pown xde idea nk wat sakit ape...sakit emo ley la kot...haha..jdi org gila@angau...hahahaha...

habes maen game agak lewat..hbes game, kitaorg adakn sesi ngan dak2 yg nak grad lak..antaranya, ajis,yad, zai, john dan teva...huhuhu..sedey la dorang nk hbes da..pasni msti rindu kt dorang...huhuhu..kenangan manis yg xdpat dilupakn sama skali!!! dan pling besh..sesi ambik gambar....ambik pnye ambik gambar...ishh..ad pakatan upenye dorang nih..acara baling tepong dan telor pada yg nak grad..alih2, sumenye kne!! xsume la...yg baling tepong pown kne jugak..dan aku??? awalnye clean n klear....wanie ngan frah pown kne jugak..hehe..aku gelakkn dorang..at last, aku pown kna!!! ni krje wanie..xpuas ati bila tgk aku ni bersih dn suci..sengal!!
hbes bju aku..da la pkai warna itam..huhuhu...

aktivti hbes sehbesnya lam kol1 lbey jugak...besh dan srunuk!! thanks alot pada sape yg dtg memeriahkn majlis...gracias!! mekhsi buku!! hehehe...len kli dtg lgi...ngeh3..

panggang..panggang...besh2..
ye tuan2...ari ni kita blaja masak minyak masak ye..bahan2nye..bla3...hahaha
air yang sedap..dorang la wat...haha..btol..xtpoo!
mereka gelak je aku ambik gambar...aku gak sedey..xde sape nk ambik gmbr aku..huhu
hehe..ada2...naseb bek atiq ad...thanks atiq!
ehem3! aku upload gmbar nih sbb ada org tu cakap dier nmpk cute lam gambar nih..
btol ke???..hahahaha...!!!!


p/s: aku sayang kelab aku..sayang kawan2 lam kelab aku...that' s true..through my heart! huahuahua...i lap u all laa...dun believe it?? believe it or not!




Thursday, April 22, 2010

OrAnG kecIL - wAnI aRdY

April 22, 2010 0
Hari ini ku lihat awan biru dan hijaunya dedaun
Ku lupa betapa indahnya kehidupan yang sebenar

Tersesak dalam cita, diuji dan diduga
Namun aku ini hanya orang kecil

Jauhnya cinta, jauhnya bahagia

Lelah gelita, kosongnya jiwa
Ku impikan bulan, ku terjatuh di bintang
Bersyukur apa ada, ku ‘kan sampai ke sana


Hari ini ku lihat teman ku dan separuhnya bersatu

Ku lupa betapa indahnya kehidupan yang sebenar

Tersungkur bangun lagi, komplikasi duniawi

Namun aku ini hanya orang kecil

Tuesday, April 20, 2010

rEpEaT nIgHtRiDe At stUlAnG,dAnGa BaY

April 20, 2010 0
it's niteride again!!!! aktiviti yg dianjurkn oley fahmi kamni selaku penolong department cycling mendapat sambutan hangat kini apabila aktiviti berbasikal menjadi medium utama department untuk mengaktifkan lagi kelab kami..[perghhh...ayat skema sgt laa..tukar2!]

aktiviti ni diadakn 'underground'..bermaksud non-official...xde nk wat krtas krje..trun naik pjbat HEP..xde2..juz plan between da club members dn penggemar aktiviti berbasikal..xkire utk on-road atopon off-road....aktiviti ni kli ke-2 diadakn slpas niteride pertama ke danga bay dua minggu yg lpas..yg ni aku xthu..tu sbb xikot..haha..bila dorang nk adakn lgi xtvt nih..aku la org pertama semangat nk pergi..hahaha..buat pertama kli jugak gurls join program niteride ni kluar dri utm..dn hnye 2org yg menyertainye..aku dan alai...sweet alai..

19hb April 2010

11.00p.m - berkumpul di tasek pendidikan Utm
[check keperluan,lampu pinjam, helmet pinjam, beskal pon pinjam, air btol je yg xdipinjam..ngeh3]

11.30p.m - warming up
[sambil tggu teva yg xsampai2..upenye da tggu kt len da..adehh~~]

12.00a.m - bertolak!!!
[singgah petronas{burger king} tu jap, nak pam tayar beskal]

12.30a.m - singgah sebentar(rehat) di petronas tman tun aminah
[btol ke?? xcek pown mne tmpat tu]

1.05a.m - sampai kt area menara jam kt danga bay
[rehat lagi..penat sehh..]

1.50a.m - sampai kt stulang
[time to mengeteh, besh! wak banje..n nadia pon dtg bwak mknan kt ktaorg..maceh nadia dn wak...]

2.30a.m - bergerak ke danga bay
[mase ni sakit giler kaki aku coz lame sgt rest koz..minum air lak banyak..adehh~~ penat!]

3.15a.m - lepak kt danga bay
[mase ni dorang men basikal kt skatepark, besh sgt tgk aksi dorg terutamanya labu..sbb labu ad skill..dorg yg len..jtuh bgn n then jtuh bgn..sian kt capt..men smpai luka[kot]..trus xley kayuh beskal..ad dak yg gnti..dan aku truskn berkayuh..iyaahhhh!!]

4.00a.m - bertolak balik uTm..
[penat sangat mase nih..macam nk tercabot kaki dorhh!!]

5.15a.m - sampai di utM
[ pak guard bgi lepas je..agipon kitaorg tngok rmai je wat mke slumber dpan pak guard tanpa tnye pape pown..ishh3]

5.30a.m - warming down..
[selesai suda..fuhhh!]

5.45a.m - sampai bilik
[mandi,solat subuh n tido...beshnye...tilamku yg tersayang]


mase ni ngah berkumpul..check keperluan..
mengeteh di stulang *din [presiden kelab] & teva [mantan mt sesi lepas]
lepak di danga bay [skatepark]..aksi2 yg hebat cuba ditonjol..tpi...
dan aku..muke letey..ahaha...tdung pun da senget..
pkai spect coz tkot jdi mcm nite ride lpas..tersadai kt tpi jalan..
nseb bek xde pape..

p/s: sesape nk join program kelab SRCUTM ley la contact2..xpown komen d ruangan komen...haha..yg pstinye..sume aktiviti yg dianjurkn kelab ni mmg masyuk...besh!

#aku kepenatan..bangun pagi hampir kol11..nseb bek tdo lpas solat subuh...ulasan aku utk program ni..kalu ad lagi..hehe..join lagi kot..kot?? haha..besh..mmg puas hti sbb dpt tmatkn aktiviti tnpa TUKAR ORANG..yg tu pling pntig!
sekian..

Saturday, April 17, 2010

pEnAt TaPi MasYuUuUkKk!!

April 17, 2010 0
last nite aku join dak2 kelab aku gi ride satu utm...
besh sangat..enjoy gile riding tuh...
start kat tasek UTm..warming up n then start da journey..

dari tasek->ktf->laluan ke ktgb->ktr->ktho->ktdi->lingkaran ilmu->ktc->pusat sukan->tasek

hihihi...tapi mase nak sampai tasek tuh..ada la sumthin berlaku..
aku terlanggar bendul kt bahu jalan tuh...trus jatuh..nseb aku baek coz jatuh ats rmput ijau yang cantek tuh...kalu jatuh atas batu ato pown pasir..mahunye xmelecet dan luka??..jatuh saham dorh! haha..
waktu rehat kitaorg isikan dengan game...besh! uji kemahiran otak kanan kita [btol ke otak kanan] haha...mase akhir ride ni pown wat game...adehh~~ walopon penat..tapi aku srunuk!hee..
seusai sudah ride..ape lagi..kita minum dulu! lepak kt fke..pastu baru balik...ngee~~

pape pown aku enjoy sgt ride tuh..lame xtunggang beskal lame2..teringat mase skulah2 dlu..bawak beskal kalah orang yang bawak mtor tuh..bukan pe..lewat nak g skulah...tu la pasal laju semacam je..
heee...
k la...aku nak kena bersiap..ada jemputan jamuan nih..makan free! muahahaha..see ya!




lpe nak cakap...
post ni kan..
da yang ke-100!!!!
wahhh...da banyak aku menulis[walopun pendek2]
heee..
srunuk2!!!!


Friday, April 16, 2010

PiLiHaN AkU...

April 16, 2010 0
bila aku da mula suka suatu lagu...
aku akan dengar satu lagu tu..sepanjang hari...selama berhari-hari...sampai aku jemu...
dan lagu-lagu kat bawah nih jadi pilihan aku...
dan aku juz kesian kat dua orang teman baik aku sebab terpaksa dengar lagu yang same..sepanjang masa..sori gurlz..naseb korang le ada kawan macam aku nih..haha..

my top list!
  1. cari jodoh-wali band
  2. yank-wali band
  3. tobat maksiat-wali band
  4. kekasih halal-wali band --> mase nih wali band memang jadi pilihan aku..besh!
  5. balqis-unic
  6. takdir cinta-rossa
  7. cinta ini-siti nurhaliza
  8. tak kuduga- saiful feat misha omar
  9. pendeta-naizle
  10. sexy chick-akon feat david guetta
  11. selagi ada rindu-pak long
  12. yolanda-kangen band
  13. biola tak berdawai-kangen band
  14. bercanda di malam indah-the lipstik
  15. trouble is a friend-lenka
  16. suara(kuberharap)-luna maya feat dide hijau daun [terbaru!!!]
tu la senarainye..senarai tu ikot kesukaan aku...krenye yang terbaru adalah lagu yang paling bawah le..layan jee...seblom nih aku xde excited pada satu2 lagu je..tapi start bile ntah, kalu aku da ske dengar..aku takkan jemu dengar..kadang2 kalu lam trip ke..aku rela dengar lagu yang same..asalkan aku suka lagu tuh...hehe...

k la..out..kena pi meeting kelab n after dat nak join night ride ngan dak2 nih round uTm terChenta..hidop da sengsorang nih..join xtiviti je laa...ok..chow!


SuArA [kU bErHaRaP] - LuNa MaYa fEaT dIdIe hIjAu dAuN

April 16, 2010 0
di sini aku masih sendiri
merenungi hari-hari sepi
aku tanpamu, aku tanpamu

bila esok hari datang lagi
ku coba hadapi semua inimeski tanpamu oooh meski tanpamu

bila aku dapat bintang yang berpijar
mentari yang tenang bersamaku disini
ku dapat tertawa menangis merenung
di tempat ini aku bertahan

(*)
suara dengarkanlah aku
apa kabarnya pujaan hatiku
aku di sini menunggunya
masih berharap di dalam hatinya
suara dengarkanlah aku
apakah aku slalu dihatinya
aku di sini menunggunya
masih berharap di dalam hatinya

kalau ku masih tetap disini
ku lewati semua yang terjadi
aku menunggumu, aku menunggu

(**)
suara dengarkanlah aku
apa kabarnya pujaan hatiku
aku di sini menunggunya
masih berharap di dalam hatinya

suara dengarkanlah aku
apakah aku ada dihatinya
aku di sini menunggunya
masih berharap di dalam hatinya



Thursday, April 15, 2010

BaLqIs - UnIc

April 15, 2010 0
Engkaulah ratu di mahligai permata
Istana bayangan syurga
Harta dan takhta mengaburi mata
Tersesat dikau di terang cahaya
Langsung tidak kau endah kata bicara
Utusan hud-hud yang benar

Seruan mengajakmu taat Yang Esa
Tinggalkan menyembah Tuhan sang suria
Balqis, kau bijak dalam menilai dan membuat
pemilihan
Di antara yang sementara dan yang kekal buat
selamanya
Keindahan dunia yang hanya pinjaman untuk
seketika
Atau kebahagiaan hidup di akhirat yang
dijanjikan-Nya
Tak perlu kau singkapi labuh kainmu
Ketika kau melangkah ke istana Sulaiman
Bukannya air yang kau pijak tapi kaca
Terpedaya dikau dek kemilau sinarnya
Hanya sekelip mata mahligaimu pun beralih
Ifrit memindahkannya tanpa kau sedari
Kebijaksanaan Sulaiman telah merubah sekeping
hati
Akhirnya Balqis akur juga akan kelemahan
pada diri
Kau kutip iktibar dari apa yang telah engkaulalui
Menjadikan kau isteri yang taat kepada
seorang nabi
Pangkat dan jua harta tak menjamin bahagia
Cantik dan keayuan wajah kan pudar akhirnya
Kemiskinan di dunia tak bererti kau terhina
Itu hanya di pandangan mata
Kemewahan tidak bermakna hidupmu
akan sentosa
Kesempurnaan, Tuhan menilainya...



Wednesday, April 14, 2010

KaMoO cUtE! aKu sHuKe!

April 14, 2010 0

aku suke kamoo sume..
kamoo cute sgt bagi aku..
aku bley pegang kamoo..
belai kamoo..
tido dengan kamoo..
cume waktu aku tensen..
kamoo ilang ntah ke mana..
kenapa?
sebab aku da campakkan kamoo jaoh-jaoh..
eee..aku ja'at..
kesian kamoo..
nyway..
aku sayang kamoo tau..
dasuki..
lil farah..
lil wanie..
tiger..
mr.tooty..
kamoo sume kecik..
tapi cute!
aku shuke kamoo!

BiLe AkU dA bUhSaN!

April 14, 2010 0
gambar-gambar nih menjadi mangsa aku hari ni..
sebab aku buhsan sesangat..
naseb ko la gambar..
sape suruh ko benarkan aku snap ko kan3..
terimalah seadanya...



mAcEh yE kOrAnG!!! sAyAnG kOrAnG sEsGt!!

April 14, 2010 0
aku hepi sesgt..
thanks to..
farah zulaikha
izzuanie
mohd izzuddin
coz
sambut besday aku..
walopun da lame berlalu..
korang tetap sambut..
bak kata farah, ''takkan la kitaorang nak sambut time besday ko..ko mesti da tahu kn!''
huhu..terharu sesangat!
kek yang sedap...
dapat adiah..
huhuhu..nak nangis..
tapi xnangis2..hahaha..
nyway aku hargai sangat kat korang!
maceh ek..
sayang kamoo!!


Tuesday, April 13, 2010

BeBaS...bEtOl2 bEbAs kE??

April 13, 2010 0
aku da hbes exam...
tapi
aku rase cam tak besh je...
maybe sebab aku tak dapat perform yang terbaek lam exam kali nih..
hurmm..
nak wat camne..salah aku jugak..pasrah~~~~

lain kali aku xnak maen2 da..
sem dpan aku dapat bilik single..
nak study betol2..
xnak maen2 da..
sian kat abah cari duit..
sian kt umi yang bimbangkan anak dier yang satu nih..
rasa bersalah sangat pada mereka..
sebab tak wat yang terbaek kali ni..
umi..
abah..
maafkan achik..
achik xmampu buat yang terbaek buat umi dan abah..
maafkan achik...
achik tau achik bukan anak yang terbaek..
tapi achik akan cuba..
jadi yang terbaek..





Monday, April 12, 2010

12hB ApRiL..ePi bUfdAy aNgAh!!!

April 12, 2010 0
sebelom aku gi exam tadi..
mesej kat angah..

''Angah..hepi bufday..moge trus d'pnjgkn um0 dn dimurahkn rzki''
''Tme ksh bnyk2 tp angah demam la hr ni dan marin, penat sgt''
''oo..doh 2, mkn ubat dok ag? Exam ble?''
''Dh tp nk gi kenek..pas ni, Next week tp hr ni ade test yg angah tunda semlm''
''Owh...org hbes exam esok..tp dok blik sbb ad survey camp kt melaka..''

takat tu je msj antara aku dan abang aku yang sorang tuh..
nyway angah..hope cepat sembuh sebab nak exam da kan..

wishing u HEPI 22nd BUFDAY again!
moge tros dipanjagkn umo dan sehat2 slalu...



this is my big bro tpi mcm aku lagi besor dri dier..coz dier nmpak jambu..haha



Saturday, April 10, 2010

aPe mAkSuD 5025??

April 10, 2010 0
5025?? pusing kepala korang ek...ada yang heran dan ada jugak yang tak heran pown ape maksud 5025 nih bagi aku...untuk yang bertanya pada aku..opkos da tau jawapannya...hope2 klear la bagi korang..kat sini aku terangkan lagi sekali...

  • aku adalah unsur tanah..tanah diwakili oleh nombor 5..(maceh kat wanie yang jelaskan tentang hal nih..makin gembira aku bila tau..rahsia terbesar kenapa aku minat sangat no.5 nih..)
  • 25 tu wakili tarikh bezday abah aku..25/10/1959...lam2 byk2 no tu..aku suke 25 jugak..nampak comel laa...adehh~~ susah nak gitau...perasaan aku yang gitau aku camtu..aku nak gitau camne agi kn..
  • nak lengkapkan lagi..bagi lawa la katakan..cam no plat kereta standard bese..aku bagi no ni lengkap 4 digit..bukan nombor ekor k...haa..tu sebab terbentuknye 5025..knpe aku tambah 50 kat depannya?? 50 bahagi 2..jadi ape?? 25..pandai pown..xsia2 korang blaja tinggi walopun takat atas pokok kan...huhu
  • last but not least..asal2 dulu sebenarnye aku suke kumpulan nasyid UNIC..alaaa..yang popularkan nama aku lam lagu dorang tuh..hikhikhik....tau?? kalu xtau..pi search sendirik..malas aku nak explain lelebey kat sini..haaa..balik pada citer..UNIC ni aku minat time aku form 3...giler punye minat la katakn..siap beli VCD karaoke dan citer SEE U DI IPT ag tau..fanatiknye!! adehhh~~~ and then, tertengok video klip lagu REMAJA..starting tu ada la kereta perdana..plat no.krete tu 5025..tu la rahsianye...hahahaha...rahsia sudah terbongakar..dan 5025 tetap di hatiku..
udah paham?? bgos3...hajat di hati aku...nak jugak abadikan no ni lam kehidopan aku seharian kan?? tengok le kalu panjang umo dan dimurahkan rezki..beli kereta sebijik..letak no plat 5025..nak2 plak AQS5025..perghhh..cantik!! xpown BQS5025...kaya sket letak la 25 je tapi da ramai gune 25...kekalkn je la 5025...hehehe....

sekian aje coretan aku pada petang yang mendung nih..heee...