Wednesday, January 9, 2013

Wordless Wednesday #31 Windows 8 In Action!

w8
Jyeaahh~

Jangan jeles yer~ IQ da pakai windows 8…

thanks kat UTM sebab caring sangat pada student/staff nya…XD..
dapat windows 8 secara percuma OK!!

*untung jadi keluarga UTM… =)

nak link? sila PM IQ…IQ tak boleh sembarangan letak link kat sini…secure…~

memandangkan IQ tak pakai smartphone lagi, so…ada smart laptop pun jadi laaa..HAHA!

*ok sambung study~

k bai

 

***macam-macam kemudahan dapat, kalau merungut lagi tak tahu nak cakap apa lagi….bersyukur dengan apa yang ada….

7 comments:

  1. nak tau jugak kat mana nak donlod tu? walaupun dah pakai win8

    ReplyDelete
  2. wahhh..untungnya..saya dah lama nak win8. bagusnya utm. apa motifnya..hehe..caring sungguh.

    ReplyDelete
  3. nurul aini~ motifnya utm nk bg studnt dier selari dgn pembngunan...kot~ XD

    reen~ bley2..jdi staff dlu, sbb pkai no.mtrik nih, xpon stdent

    ReplyDelete

Komen Sepatah Dua Kata