Wednesday, May 16, 2012

Wordless Wednesday #15 Oh Kuala Lumpur

ps
gambar A : setiawangsa ke taman tun dr ismail

ps1
gambar B : setiawangsa ke sunway

jarak antara dua-dua tempat..

ps3ps2
kiri: setiawangsa –> TTDI
kanan : setiawangsa –> sunway

IQ bakal berpraktikal lagi sebulan…kat kL…kawan IQ tolong carikan…tapi nanti IQ praktikal sorang-sorang….dan bakal menempuh segala-galanya sorang-sorang….sob sob sob….nasib baik ada sedara di kL…bley tumpang berteduh…ayat tacing!

kenapa ada dua tempat? taman tun dr ismail [TTDI] tu tempat site….dan sunway tu pejabat HQ…so, first day kena pergi pejabat HQ yang 24km++ jauhnya….kalau nak ikot jalan tak jem sangat kena gerak sejauh 30km++…giler jauh! =.=…so, lepas tu kena berulang ke TTDI je….harap-harap macam tu la sebab TTDI tu macam dekat sket…dekat la berbanding sunway….walaupun hakikatnya jauh jugak….=.=

grrrr! tak sangka jadi orang kL plak lepas nih, sebelum ni punya la tak suka pergi kL…nampaknya, kata-kata da makan balik tuannya…sob sob sob…kenapa IQ tak suka? sebab jalannya yang serabut….dan jugak jem!!!

so….welcome to kuala lumpur….=.=

k.bai

*** safety boot? check! safety helmet? otw!

9 comments:

  1. pehh. best la dah ber LI. semoga tabah buat report k. hahha.

    check sunblock jgn lupa hahha

    ReplyDelete
  2. wahh..awak amek kos ap eh??saya pun LI gak bln 7 nnti tapi kat penang..nasib baik sekali dgn member..so xrisau sgt.

    ReplyDelete
  3. IQ dok setiawangsa?!ecah pon duduk kt setiawangsa skang...hehe...bile LI?moh la jumpe...lalalala

    ReplyDelete
  4. kura~ hahaha! xmaen sunblock laa..ape barang....kata budak outdoor...

    nana~ sy awam...jauhnya penang!! =D

    ecah~ ikot ecah trus la masa knduri nanti...hak3...

    uncle~ tenkiu2~

    ReplyDelete
  5. nnt leh lah kite date kat sane...huhu ^^

    ReplyDelete
  6. hati2 jln kt kl tuh, even dlm google ckp x jem, tetap jem, jln KL senantiase jem, bhahahhaha, agi2 sunway tuh, keh keh keh

    ReplyDelete
  7. nad~ moh kiter ngedet yop! haha!

    shahsyaz~ tawu...sume jalan jem punyer...kena kuar kol5 pgi cmni tiap2 ari...huaaa...

    panda putih~ tenkiu! =D

    ReplyDelete

Komen Sepatah Dua Kata